NTC AB är from v50 officiellt återförsäljare för Kubota maskiner…

NTC AB är from v50 officiellt återförsäljare för Kubota maskiner i Medelpad, Gävleborg samt Dalarna , vi på NTC AB ser Kubotas ankomst i vårat sedan tidigare väldigt gedigna maskinsortiment som en fantastiskt komplement på mindre maskiner både till Hidromek grävmaskiner och Ljungby Lastmaskiner samt Lundberg redskapsbärare.
Vi är stolta över att få representera ett av det bästa märkena på minimaskinsidan och skall försöka leva upp till det förtroende vi fått av Generalagenten Maskino. Vi kommer i början på 2017, bygga upp ett servicesortiment samt naturligtvis kommer vi att ha maskiner hemma för provkörning.Kubota grundades i Osaka i Japan redan 1890. I dag är man störst i Sverige, Europa och världen på grävmaskiner upp till 10 ton. Kubota är kända för att tillverka maskiner med marknadens bästa kvalitet, innovativa lösningar samt en exceptionell körupplevelse som gör ditt jobb både enklare och bekvämare. Tack vare det kan en mindre Kubota ofta ersätta en betydligt större maskin och på så sätt spara pengar åt dig både vid inköp och användning.

Posted by | View Post | View Group