Det går bra för oss! Vi har mycket jobb och…

Det går bra för oss!
Vi har mycket jobb och behöver förstärka med en alternativt flera positiva och framåt personer till verkstadssidan, du är troligtvis redan duktig mekaniker och van vid att ta i när det behövs, tjänsten är både på vår verkstad i Birsta-Sundsvall eller ute på fält med en av våra stora och välutrustade servicebilar, det är meriterande med C-kort eller viljan att genom företagets försorg införskaffa det. Du är också en person som är van vid och tycker om att jobba självständigt. Vid fältarbete förekommer övernattning i en eller flera nätter så resvana är positivt.
Vi erbjuder ett fritt och utmanande arbete med trevligt arbetsgäng samt mycket moderna och fullt utrustad verkstadslokaler, utöver detta så diskuterar vi lönen tillsammans och det finns goda möjligheter till utbildningar för rätt person.

Låter det intressant, så hör av dig till verkstadschef Henrik Nordström
på 060-669998 eller skicka din ansökan per mail till henrik.nordstrom@ntcab.com senast 2017-04-30

Posted by | View Post | View Group