Nu kommer Takeuchi TB325R till Sverige

Nu lanseras den kompakta bandgrävaren TB325R i Sverige. Det är det senaste tillskottet i Takeuchis grävmaskiner i 300-serien.

tb325r_image2_1000px

Den nya modellen väger 2,440 kg och har en kort bakre svängradie, vilket innebär att ett mindre överhäng från motvikten ger bättre manövrerbarhet och högre produktivitet på trånga arbetsplatsen. Maximal räckvidd vid marknivå är 4,350 mm, max grävdjup 2,540 mm och max brytkraft på skopa 1,268 kg. Maskinens kompakta storlek och låga vikt gör även att TB325R är enkel att transportera.

TB325R har många uppgraderingar och komfortfunktioner som nu är standard på grävmaskinerna i den nya 300-serien. Här ingår bland annat en helt ny interiör med pilotkontroller för bästa precision, en 3,5 tums display och en centraliserad grupp med vippströmbrytare.

Förarplatsen har blivit större jämfört med den föregående modellen (TB23R) och är mycket rymlig för att vara en grävare med kort bakdel. De nya egenskaperna ger föraren oöverträffad komfort och sikt i en maskin som är utformad för optimal produktivitet, prestanda och driftsäkerhet.

Till standardutrustningen på TB325R ingår bland annat ett automatiskt bränsleluftningssystem som eliminerar behovet av manuell luftning av bränslesystemet, automatisk tomgångssänkning för lägre bränsleförbrukning, dränering i golvet för enklare rengöring och en robust omslutande motvikt som skyddar viktiga maskinkomponenter.

Andra egenskaper på TB325R är ett paket med LED-belysning och upp till fyra extra hydraul-kretsar för ökad användning av redskap och tillbehör. Takeuchi TB325R byggs i Japan och har samma höga kvalitet som alla övriga modeller från Takeuchi.

Mer information om Takeuchi TB325R

Posted by | View Post | View Group