Entreprenad Live 14-16 oktober

Längtar du lika mycket till att gå på en mässa som vi längtar efter att ställa ut våra maskiner på en mässa? Då kanske du ska göra ett besök till Säve Depå i Göteborg 14-16 oktober. Då är det dags för Entreprenad Live igen och vi kommer att ställa ut med 250 kvadratmeter.

Nya hjulgrävare från Hyundai
Den kommer en helt ny hjulgrävarserie av den nya A-generationen från Hyundai. Modellerna HW140A och HW160A har en betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller. Några exempel är bomfjärding, automatisk grävbroms, sparstyrning, 360 graders kamerasystem och att de nu är förberedda för dragkrok. Ytterligare modeller i serien är på väg, mer information om dessa kommer så småningom på vår hemsida.

Fler modeller från Takeuchi
”Takeuchi är väldigt starka på kompakta maskiner, inte minst i Stockholmsområdet, där ser man Takeuchi överallt. Vi lanserade nyligen TB257FR och tillsammans med TB325R har vi ett starkt program från Takeuchi att visa upp på Entreprenad Live i Göteborg 14-16 oktober. Med fler återförsäljare i landet så kommer fler entreprenörer att få upp ögonen för de här fina maskinerna”, säjer Lennart Edling, VD för EMSG Sverige AB.

Du hittar oss i monter 670.

Registrera dig för en gratis biljett här

Posted by | View Post | View Group