Snabb och pålitlig fältservice

faltservice_1000

Hos oss kan du få service och reparation av de flesta entreprenadmaskiner. Förutom service och reparationer av hjullastare och grävmaskiner så servar vi även tiltrotatorer och hammare samt utför skadereparationer och överflyttning av påbyggnationer.

Vill du hellre att service sker i fält eller i er gårdsverkstad så har vi fullt utrustade servicebussar. Med dem löser vi akuta reparationer samt kör jour under högsäsong. Vi vet hur otroligt viktigt det är att undvika långa och dyrbara driftstopp och att snabbt få maskinerna i drift. Vår fältservice innebär ökad tillgänglighet och kortare inställningstider utan att sänka servicenivån. Vi kommer snabbt ut till våra kunder och åtgärdar maskinproblem ute på arbetsplatsen.

Vi ses ute på fältet!

Faktablad om vår fältservice (pdf): faltservice_ntc

På bilden (från vänster): Robert Andersson, Stefan Pettersson, Daniel Andersson, Mattias Hamrin och André Pettersson. På bilden saknas Kamil Zimolag och Rasmus Helbo (som utgår från Östersund).

Posted by | View Post | View Group