Fin rekommendation blev lyckat maskinköp

En robust bandgrävare med förfinad hydraulik. Kan det vara något för en entreprenadfirma specialiserad inom elnät? Absolut. För Kraftfixarna passar Takeuchi TB225 som handen i kabelhansken.

Ibland är beskrivningar överflödiga. Ibland räcker företagsnamnet för att förstå vad ett bolag sysslar med.

– Vi utför olika typer av montage i elnätet åt elnätsföretag: allt från markläggning av kabel till arbeten med nätstationer och kabelskåp, säger Oscar Pauna, en av Kraftfixarnas fyra delägare.

dsc_4007_1200

Kraftfixarna håller till i Sundvall med omnejd och har varit verksamma i drygt två år. Utöver de fyra delägarna har man ytterligare en anställd medarbetare.

– Vi är visserligen ”bara” fem personer, men våra närmare 100 år av branscherfarenhet skojar man inte bort.

Vad kännetecknar Kraftfixarna som entreprenadfirma?

– Att vi är mångsidiga. Vi har all tänkbar utrustning och fyra medarbetare som både kan köra maskiner och utföra högspänningsmontage.

SMIDIG OCH STARK
Det senaste tillskottet i Kraftfixarnas maskinpark är en bandgrävare med vagn, en Takeuchi TB225, som landade in på firman sommaren 2022. Den perfekta grävaren för kabelskåpsbyten och åtgärder vid kabelfel, om man frågar Oscar Pauna:

– Den är väldigt stark för sin storlek. Den upplevs större och rejälare än vad den faktiskt är, och den är riktigt fin i hydrauliken.

Varför valde ni just en TB225?

– En annan firma rekommenderade oss att köpa Takeuchi. Så vi kontaktade NTC i Sundsvall, som är återförsäljare, och de presenterade ett schysst upplägg på den maskinen som vi valde att slå till på, säger Oscar Pauna och tillägger:

– Och det har vi verkligen inte ångrat!

Se filmen på vår youtubekanal och prenumerera gärna så missar du inga filmer från oss.

Posted by | View Post | View Group