Nya hjulgrävare i A-serien från Hyundai

Hyundai HW140A och HW160A

hyundai_city-tall_704x411

De nya hjulgrävarna från Hyundai, modellerna HW140A och HW160A, har en betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller. Några exempel är bomfjädring, automatisk grävbroms, spakstyrning, 360 graders kamerasystem och att de nu är förberedda för dragkrok. Maskinerna uppfyller utsläppsreglerna enligt EU:s steg V samtidigt som de har högre prestanda, bättre bränsleeffektivitet och körhastighet samt förbättrade insteg och hytt.

Den bakre svängradien och överhänget har minskats, vilket ökar effektivitet och säkerhet vid arbete i trånga miljöer.

Konstruktionen har optimerats för minskat underhållsbehov och ökad livslängd, bland annat genom förstärkta ramkonstruktioner, tappar, bussningar och polymermellanlägg. Dessutom har övervagnen byggts om för att förbättra åtkomsten vid underhåll.

Hi MATE fjärrövervakningssystem ger full kontroll över maskinposition, drifttimmar, bränsleförbrukning och andra viktiga parametrar. ECD (Engine Connected Diagnostics) ger råd vid felsökning och servicetekniker kan få fjärrdiagnosrapporter för att förbereda sig med rätt verktyg och reservdelar.

”Med de nya hjulgrävarna från Hyundai har vi breddat vårt produktutbud och kommer nu dessutom att kunna erbjuda två hjulgrävare med kort bakre svängradie”, säger Lennart Edling, VD för EMSG Sverige AB.

Ytterligare modeller i programmet är på väg
Hyundai kommer med ytterligare modeller under den närmaste tiden. Dels en större maskin HW210A och dels HW170ACR, som är en så kallad kortrumpa med kort bakre svängradie som gör att du kan arbeta säkert och effektivt i trånga utrymmen. Håll utkik på ems.se för mer information. Våra hjulgrävare från Hyundai hittar du här.

Utforska de nya modellerna här

Posted by | View Post | View Group